Wijkschouw Deelwijk De Laren

Wat: Wijkschouw de Laren
Wanneer: maandag 3 december 
Verzamelen: Bij de witte brug achter het Fioretti College
Tijdstip: 15.00 -17.00 uur

Op maandag 3 december aanstaande is in de Veghelse wijk de Bunders, Deelwijk De Laren, een wijkschouw onder leiding van de wijkbeheerder gemeente Veghel. Hierbij zullen diverse mensen van de gemeente en een wijkraadslid/leden aanwezig zijn. Wijkbewoners zijn van harte welkom om mee te lopen. Verzamelpunt is de witte brug achter het Fioretti College. De schouw duurt van 15.00 tot 17.00 uur

Het accent zal bij deze wijkschouw liggen op de openbare ruimte, met name de groenvoorziening en bestrating. Er zijn speciaal verantwoordelijken van de gemeente gevraagd hierbij aanwezig te zijn. Probleempunten worden in kaart gebracht en oplossingen besproken.

Inbreng is welkom
Bewoners van De Laren zijn zeer welkom om mee te lopen!
Ben u niet in de gelegenheid, maar hebt u wel aandachtspunten? Mail deze dan zo snel mogelijk naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op: het gaat om aandachtspunten voor het algemeen belang. Individuele problemen kunt u melden bij het meldpunt van de Gemeente, telnummer 140413 (geen 0413 ervoor)