ENQUÊTE: Sport, bewegen en leefstijl

Hoe kunnen we van ‘De Bunders’ een gezonde wijk te maken? Op het gebied van sport- en bewegen is de laatste jaren een aantal voorzieningen gerealiseerd; het natuurgebied Spoordijk is aantrekkelijk gemaakt voor wandelen, er kwam een skatebaan en multicourt, om maar wat te noemen.
Op dit moment is Wijkraad de Bunders aan het nadenken over initiatieven om van ‘De Bunders’ een gezonde wijk te maken met onder andere voldoende mogelijkheden tot bewegen en sporten. Daarnaast willen wij ook weten of u andere behoeften heeft op het gebied van een gezonde leefstijl die bijdragen aan een gezonde wijk. Sport- en bewegen is onderdeel van een gezonde leefstijl, maar er zijn nog andere aspecten belangrijk zoals: voeding, ontspanning, nachtrust, sociale omgeving, passie en drijfveren (waar word jij blij/gelukkig van?) en energielevel (hoe fit voel jij je mentaal/fysiek?, zinvolle daginvulling, etc.).

Wij vinden uw mening erg belangrijk en zijn benieuwd naar uw sport- en beweeggedrag en overige behoeften wat betreft een gezonde leefstijl. Via deze link kunt u de enquête invullen:
https://nl.surveymonkey.com/r/Y868L82
Het invullen van deze enquête kost u maximaal 10 minuten.

NIEUWSBRIEF
Binnenkort wordt in de hele wijk onze Nieuwsbrief verspreid. Daarbij is ook een papieren versie van deze enquête bijgevoegd voor wie dat prettiger vindt. Fijn als u hem wilt invullen!