Doe mee aan World Cleanup Day!

We houden allemaal van een schone omgeving. Daarom maken we samen heel Meierijstad schoon. Op woensdag 16 en zaterdag 19 september kun je meedoen aan de grootste opschoonactie van het jaar.

Wat is het?
Op World Cleanup Day ruimen we samen en overal in de wereld zwerfafval op. Plastic Soup Foundation en Stichting Nederland Schoon zijn een intensieve samenwerking aangegaan in de organisatie van World Cleanup Day. Omdat de Landelijke Opschoondag dit jaar niet is doorgegaan, haakt de gemeente Meierijstad graag bij deze mooie actie aan. Het is een dag waarop iedereen samen met buren, vereniging, de sportclub, school of collega's hun buurt schoonmaken.

Wanneer is het?
In Meierijstad gaan we op twee dagen aan de slag:
Woensdag 16 september en zaterdag 19 september 2020.

Zo doe je mee!
-Meld jullie schoonmaakactie aan via het aanmeldformulier : https://www.meierijstad.nl/form/world-cleanup-day/aanmelding-0
-Ontvang gratis opruimmaterialen
-Nodig zo veel mogelijk deelnemers uit
-Ga samen aan de slag

De gemeente zorgt voor handschoenen, veiligheidshesjes, knijpers en afvalzakken en natuurlijk voor iets lekkers als dank voor jullie deelname. Ook halen we het zwerfafval gratis voor je op.

Doe mee en meld je school, (buurt) vereniging, club, vriendengroep of bedrijf vóór 31 augustus a.s. aan. Tijdens het opruimen hanteren we de richtlijnen van het RIVM.